Velocite

SYN

MAGNUS

GEOS

SELENE

 

Syn

När bilder av den nya Velocite- Syn prototypens ram kom ut tillsammans med förklaringar av hur den faktiskt var aero och varför den hade utformats som den hade, fanns en uppsjö av svar fron "FUGLY" till "Vilken massa marknadsförings bull***t.

 

Och sedan, hör och häpna, när ett par veckor senare den nya Specialized Venge, Scott och Trek Madone aero cyklarna avslöjades, började folk säga "Hmm, nå väl, dessa måste vara riktigt snabba ..."

 

Jag säger inte att människor är dumma, men vet du vad? Ibland är människor är ganska dumma.

" http://www.crankpunk.com/blogs/crankpunk/ "

 

Klicka och läs mer om SYN

Magnus

Velocite Magnus är världens styvaste racingcykel i torsion, den är också vår mest populära kolfiberrammodell. Om du söker en cykel som är uppenbarligen den snabbaste i acceleration och bättre hantering än någon annan vägcykel, så väljer du Magnus. Det finns bokstavligen ingenting annat liknande.

 

Den 3:e generationens Velocite-Magnus är här. Den nya versionen har dubbla Di2 kompatibilitet eller mekanisk intern kabeldragning, ny lättviktsgrafik och ett trimmat upplägg som reducerar 5% av vikten, men behåller högsta vridstyvhet någon racercykel har.

 

Vår avancerade multi-modulkolfiberupplägg använder upp till 13 lager av ultrahöga, höga och mellanmodul enkelriktad kolfiber i kritiska platser för att praktiskt taget eliminera all sidoflex. Tack vare de optimerade rörprofilerna av Magnus har även vikten hållits låg. Med storleken M väger ramen bara 1080g.

Geos

Velocite Geos är en högpresterande, stel, ultralätt racing landsvägscykel som skapades för att dominera konkurrenter under kuperade stadier och etapper.. Allt om Geos design är fokuserad på att extrahera maximal prestanda och samtidigt uppnå en lägre vikt än 1000g ramvikt.

 

Velocite- Geos är vår mest mångsidiga fullkolfiberram. Det är ett racebeprövat ramverk. Ett val för några av de bästa lagen och rcyklisterna i världen. Den smarta geometrin tillåter långväga komfort, men levererar också förtroende och inspirerande hantering, speciellt vid snabba bergsbackar.

Selene

Den bästa aluminiumcykeln och ramen. Velocite-Selene görs till högsta standard med hjälp av 7005 kallbearbetning, trippel stångad aluminiumlegering, handgjorda av de bästa cykelramtillverkarna i världen.

 

Velocite-Selene gjordes för att vara den bästa legeringensvägramen i världen. Det är den första moderna aluminiumramen som är avsedd att matcha eller överträffa resultatet för samtida kolfiberramar.

OM ELITCYKEL SVERIGE

 

Elitcykel Svergie AB,

med organisationsnummer: 559054-9548,

är ett litet nystartat företag i Roslagen mellan Stockholm och Uppsala, som drivs enskilt endast av ett cykelintresse.

Vi har inriktat oss på att importera märket Velocite som tillhör ett av de kvalitativt starkaste ramarna i cykelvärlden.

Till Velocite så har vi valt Campagnolo chorus som växelgrupp som standard.

Webshoppen kommer att uppdateras kontinuerligt med nya produkter.

Önskas ngt som inte ännu finns med i vårt sortiment så kan en förfrågan skickas till oss så tar vi hem det efter önskemål.

 

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerade

KONTAKTUPPGIFTER

 

Elitcykel Sverige

Norrtäljevägen 34

764 30 Väddö

Sweden

 

Mail adminsitration:

anna@elitcykelsverige.se

0736-96 86 95

Mail försäljning

michael@elitcykelsverige.se

0707-96 26 66