Magnus

 

MAGNUS

Komponenterna på bilderna är inte de samma som säljs i webshopen

Magnus

Velocite Magnus är världens styvaste racingcykel i torsion, den är också vår mest populära kolfiberrammodell. Om du söker en cykel som är uppenbarligen den snabbaste i acceleration och bättre hantering än någon annan vägcykel, så väljer du Magnus. Det finns bokstavligen ingenting annat liknande.

 

Den 3:e generationens Velocite-Magnus är här. Den nya versionen har dubbla Di2 kompatibilitet eller mekanisk intern kabeldragning, ny lättviktsgrafik och ett trimmat upplägg som reducerar 5% av vikten, men behåller högsta vridstyvhet någon racercykel har.

 

Vår avancerade multi-modulkolfiberupplägg använder upp till 13 lager av ultrahöga, höga och mellanmodul enkelriktad kolfiber i kritiska platser för att praktiskt taget eliminera alla sidoflex. Tack vare de optimerade rörprofilerna av Magnus har även vikten hållits låg. Med storleken M väger ramen bara 1080g.

OM ELITCYKEL SVERIGE

 

Elitcykel Svergie AB,

med organisationsnummer: 559054-9548,

är ett litet nystartat företag i Roslagen mellan Stockholm och Uppsala, som drivs enskilt endast av ett cykelintresse.

Vi har inriktat oss på att importera märket Velocite som tillhör ett av de kvalitativt starkaste ramarna i cykelvärlden.

Till Velocite så har vi valt Campagnolo chorus som växelgrupp som standard.

Webshoppen kommer att uppdateras kontinuerligt med nya produkter.

Önskas ngt som inte ännu finns med i vårt sortiment så kan en förfrågan skickas till oss så tar vi hem det efter önskemål.

 

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerade

KONTAKTUPPGIFTER

 

Elitcykel Sverige

Norrtäljevägen 34

764 30 Väddö

Sweden

 

Mail adminsitration:

anna@elitcykelsverige.se

0736-96 86 95

Mail försäljning

michael@elitcykelsverige.se

0707-96 26 66